Przejdź do głównej zawartości

Röhnfried Rui Pakket

Informacje dot. produktu "Röhnfried Rui Pakket"

[vc_row][vc_column][vc_column_text]2 x Röhnfried taubengold 1000 ml
is om te voorkomen dat tijdens de rui onmisbaar voor de bouw van het nieuwe verenkleed voederen deficiëntie. Het zorgt door het hoge gehalte aan zwavelhoudende aminozuren methionine en choline door een eerste klas voorjaar werk. In het bijzonder wordt de lever ontlast wat een positief effect op het welzijn van de duif door duif goud heeft. Duiven Gold bevat blijven belangrijke calcium ruien en sporenelementen.

Voedingsadvies:
Tijdens de rui-en broedtijd: 20 ml per liter drinkwater

Deze bijvoeding mag alleen worden gevoerd aan duiven met maximaal 3 procent van het totale rantsoen voor elke dag, vanwege de meer dan enkele feed hoger gehalte aan sporenelementen.

1 x Röhnfried Avidress Plus (1000 ml)
Avidress plus bevat korte keten vetzuren, die de pH van drinkwater verlagen voorzover het risico van infectie is verminderd. Het bevat ook mineralen, spoorelementen, oregano en kaneel. Door dit mengsel met de zuren, is de efficiëntie van de stofwisseling positief beïnvloed. Aldus geleverde duiven zijn gewoon gezonder.

Voedingsadvies:
Daags hele jaar zowel tijdens het reizen, broed-, rui-en rusttijden met 10 ml (1 Dosierfüllung) tot 2 liter drinkwater. Het gemeenschappelijk gebruik van drugs moet altijd worden gemaakt in overleg met uw dierenarts.
De dosering in de bottleneck overeenkomt met 10ml. Avidress Plus veilig kan worden gemengd met Carni-Speed, heksen bier, UsneGano en Entrobac.

Gervit-W is `s werelds meest gebruikte vitaminenpreparaat voor duiven. Met maar liefst 18 werkstoffen staat Gervit-W van  Röhnfried absoluut borg voor een evenwichtige gezondheid het hele jaar door. Onmisbaar tijdens de rui, het vliegseizoen en de kweek.

Gebruik: op regelmatige tijdstippen  maatbekertje (of twee schroefdopjes) per twee liter water toedienen. Nog idealer is dezelfde hoeveelheid Gervit-W te vermengen met anderhalve kilo voer, om het meteen in vochtige toestand te geven.
Bovendien kan er een maatje Pavifac-biergist aan toegevoegd worden.

Gebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en
Lees productinformatie. Verkeerd gebruik kan een gevaar voor de gezondheid opleveren.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Producent "Röhnfried"
Powiązane linki producenta

Oceny 0 z 0

Średnia ocena 0 z 5 gwiazdek

Wprowadź ocenę!

Podziel się doświadczeniami dotyczącymi produktu z innymi klientami.